
Ο Αθανάσιος Στριγάς γεννήθηκε στο Βαρθολομιό και θεωρείται από πολλούς, σαν ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της.
Έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο ΝΑΤΟ και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων. Στο Georgetown της Ουάσινγκτον σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο ΝΑΤΟ.
Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων, Τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, Παγκόσμιοι Εντολοδότες, Τρομοκρατία, κ.ά.
-
Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝΠροϊόν σε προσφορά€17,00
-
ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣΠροϊόν σε προσφορά€15,00
-
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣΠροϊόν σε προσφορά€19,00
-
ΟΙ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥΠροϊόν σε προσφορά€12,00
-
ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΚΟΠΙΑ – ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ: ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗΠροϊόν σε προσφορά€15,00
-
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑΠροϊόν σε προσφορά€22,00
-
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣΠροϊόν σε προσφορά€18,00
-
ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥΠροϊόν σε προσφορά€18,00
-
Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΠροϊόν σε προσφορά€15,00
Πολλά από αυτά τα βιβλία κυκλοφόρησαν από τον εκδοτικό οίκο Νέα Θέσις του αείμνηστου Γιάννη Σχοινά και έκαναν αίσθηση ειδικά το «Παγκόσμιοι Εντολοδότες».
Δέκα από αυτά βιβλία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από σήμερα από το logxi.com σε τιμή προσφοράς.