Τα βιβλία του Αθανασίου Στριγά στην Λόγχη!

Ο Αθανάσιος Στριγάς γεννήθηκε στο Βαρθολομιό και  θεωρείται από πολλούς, σαν  ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της.

Έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο ΝΑΤΟ και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων. Στο Georgetown της Ουάσινγκτον σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο ΝΑΤΟ.

Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων, Τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, Παγκόσμιοι Εντολοδότες, Τρομοκρατία, κ.ά.

Πολλά από αυτά τα βιβλία κυκλοφόρησαν από τον εκδοτικό οίκο Νέα Θέσις του αείμνηστου Γιάννη Σχοινά και έκαναν αίσθηση ειδικά το «Παγκόσμιοι Εντολοδότες».

Δέκα από αυτά βιβλία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από σήμερα από το logxi.com σε τιμή προσφοράς.

Τα βιβλία του Αθανασίου Στριγά στην Λόγχη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω