Οι ιδεολογικές μας εκδόσεις

Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οιονδήποτε ιδεολογικό μας αντίπαλο πρέπει να τον γνωρίσουμε καλά. Να είμαστε σε θέση να επισημάνουμε τα τρωτά του σημεία αυτά τα οποία φαίνονται ή τα επιμελώς καλυμμένα και εκεί να κατευθύνουμε τα ιδεολογικά μας πυρά. Με το να αποκαλύψουμε το αληθινό πρόσωπο του ιδεολογικού μας αντίπαλου όχι μόνο αποδεικνύουμε στους συναγωνιστές μας το δίκαιο του αγώνα, που διεξάγουμε, αλλά συγχρόνως ενσπείρουμε αμφιβολίες στους φίλους του, που πίστευαν ότι είναι ισχυρός και άτρωτος.

Η μελέτη λοιπόν των ιδεολογικών μας εκδόσεων έχει ως σκοπό να μας εφοδιάσει με ιδεολογικά επιχειρήματα, για να μπορέσουμε πάνοπλοι να μπούμε στην μάχη εναντίον της παναριστεράς αλλά και της επίπλαστης ευδαιμονοκρατίας, που υπόσχεται ο νεοφιλελευθερισμός. Γνωρίζοντας σε βάθος την ιδεολογία μας, οπλίζουμε την ιδεολογική μας φαρέτρα και θα μπορούμε όχι μόνο να σχολιάσουμε αλλά και να φωτίσουμε κάθε σκοτεινή πτυχή, που αφορά την ιδεολογία τους. Συγχρόνως θα αποκαλύψουμε το προσωπείο όλων αυτών που ύποπτα εργάζονται σε βάρος της πατρίδας μας. Θα αποκαλύψουμε όλους τους επαγγελματίες του εθνομηδενισμού, αλλά και όλους αυτούς που δρουν υπέρ των οικονομικών συμφερόντων των εντός και εκτός συνόρων και πάντα σε βάρος των Ελλήνων.

Είναι γεγονός ότι από την παναριστερά εκπορεύεται ένας πακτωλός εκδόσεων και είναι απορίας άξιο που βρίσκονται αυτά τα χρήματα την ώρα μάλιστα που στην πατρίδα, ακόμη και σήμερα, στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού επικρατεί η φτώχια και η ανέχεια. Έναντι αυτών αγωνίζονται τα ελάχιστα εθνικιστικά έντυπα με μηδαμινές οικονομικές δυνατότητες. Από απόψεως ποσότητας ο αγώνας είναι άνισος, τις μάχες όμως δεν τις κερδίζουν οι αριθμοί αλλά ο αγώνα και η ποιότητα.

Πρέπει λοιπόν οι Έλληνες εθνικιστές να συνειδητοποιήσουν ότι εάν πραγματικά θέλουν το κίνημα να προχωρήσει, τότε θα πρέπει να υποστηρίξουν με κάθε μέσο τις εκδόσεις μας, να τις γνωρίσουν στους φίλους τους και να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι την εθνικιστική βιβλιοθήκη τους. Σε αυτήν θα ανατρέχουν για να αντλούν επιχειρήματα και θα είναι το απαραίτητο εφόδιο για τον αγώνα και για την νίκη μας. Θα είναι η φωτεινή αναλαμπή της αλήθειας στην αποστεωμένη μαρξιστική προπαγάνδα της παναριστεράς, αλλά και του δίχως σύνορα ισοπεδωτικού νεοφιλελευθερισμού.

Τα ιδεολογικά έντυπα που εκδίδουν οι Έλληνες εθνικιστές θα πρέπει να είναι απολύτως βέβαιοι οι αναγνώστες τους, αφενός για την γνησιότητα των κειμένων, αφετέρου ουδείς θα μπορεί να διαψεύσει ή να αμφισβητήσει έστω και μία λέξη. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη όλοι μας να βοηθήσουμε τον αγώνα για την διάδοση των εθνικιστικών εντύπων αλλά και γενικά των εκδόσεων μας. Και να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί….

Οι ιδεολογικές μας εκδόσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω