Νέα κυκλοφορία: Αλλαγή πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους

δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης

Νο 1 Εθνικό πρόβλημα της Ελλάδας, η έλλειψη πρωτεύουσας-διοικητικού κέντρου.

Αθήνα, το χταπόδι που συνθλίβει τον Ελληνισμό!

Η μόνη ευκαιρία της Ελλάδος να γίνει για πρώτη φορά αληθινό κράτος, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821!

Επειδή το θέμα είναι πολύπλοκο και δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό μόνο από τον τίτλο, πρέπει να αναγνωσθεί το περιεχόμενο του βιβλίου για να κοινωνήσει ὁ κάθε Έλληνας στην έννοια “Πρωτεύουσα” και την σχέση της με το κράτος. (Είναι ταυτόσημα πράγματα).
Την διαφορά μεταξύ «πρωτεύουσας-διοικητικού κέντρου» και «εθνικής πρωτεύουσας», θα την διαβάσετε στις σελίδες τού βιβλίου.


Ένα απλό τεστ για να καταλάβει ο καθένας τι είναι ἡ Αθήνα για την Ελλάδα, είναι το παρακάτω: Πάρτε ένα χαρτί και χωρίστε το με κάθετες κι οριζόντιες γραμμές σε τετράγωνα. Φτιάξτε 100 τετράγωνα. Και κατόπιν χρωματίστε με χρήμα δυο από αυτά. Αυτά τα δυο τετράγωνα αντιπροσωπεύουν το 2% του συνόλου των τετραγώνων που χωρίσαμε. Αυτό το 2% είναι ἡ Αθήνα στο σύνολο του εμβαδού της Ελλάδος. Κι όμως αυτό το 2% φιλοξενεί το 50% του ελληνικού πληθυσμού! Ασύληπτο! Το αμέσως επόμενο αψηλό ποσοστό πού συναντάμε σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, είναι το 28% του Δουβλίνου της Ιρλανδίας! Απλά. Δεν μπορεί να αναπτυχθεί, ΠΟΤΕ, κράτος με δομή σαν της Ελλάδος! Μαθηματικώς αδύνατον.

Νέα κυκλοφορία: Αλλαγή πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω