Το βιβλιοπωλείο

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό χώρο των εκδόσεων ΛΟΓΧΗ. Η προσπάθεια μας ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια και πιστεύουμε πως κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών του αναγνωστικού κοινού.

Τολμήσαμε και αιφνιδιάσαμε με τον τρόπο που κινηθήκαμε στο χώρο της στρατιωτικής ιστορίας, της «απαγορευμένης» Ελληνικής Ιστορίας. Στο site μας, στις διάφορες κατηγορίες των βιβλίων πιστεύουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα σας.  Εάν παρ’ όλα αυτά υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μας πείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@logxi.com και βέβαια στο 2103611590.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αυτά τα χρόνια στηρίξατε και ενθαρρύνατε την προσπάθεια μας να ρίξουμε άπλετο φως στις «σκοτεινές σελίδες» της Iστορίας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που διέδωσαν την Ιδέα της ΛΟΓΧΗΣ έξω από τα σύνορα της Αθήνας αλλά και της Ελλάδος.

► Τα στοιχεία σας παραμένουν ασφαλή δεν αποκαλύπτονται, δεν δημοσιοποιούνται και δεν πωλούνται σε εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τα ενημερωτικά mail και τα sms που λαμβάνετε αφορούν αποκλειστικά πληροφορίες για νέα προϊόντα και εκδηλώσεις παρουσιάσεων των νέων κυκλοφοριών των εκδόσεων μας.

► Τα βιβλία αλλά και τα περιοδικά, τα μουσικά cd εμβατηρίων καθώς τα είδη διακόσμησης, ρουχισμού, σημαίες, ρέπλικες, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας με σκοπό την καλύτερη γνώση της Ελληνικής καις ευρωπαϊκής ιστορίας και όχι για πολιτικούς λόγους..

► Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί:  α) μέσω των ΕΛΤΑ (με αντικαταβολή ή την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) β) με υπηρεσία courier, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο του βιβλιοπωλείου μας. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Κύλιση προς τα επάνω