ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 • Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
  Logxi On Line »
  Νέα κυκλοφορία βιβλίου: «Το DNA του ΠΑΣΟΚ» από τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο

  Στο νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη» ο καθηγητής Δημήτρης Μιχαλόπουλος «πιάνει», αλλά και αναλύει το μεγάλο πρόβλημα της Αριστεράς, όχι ακριβώς του κομμουνισμού, στην χώρα μας αλλά και διεθνώς. Το μέγα πρόβλημα δεν είναι οι παρωχημένοι σταλινικοί αλλά ο τροτσκισμός και οι επίγονοί του. Στο βιβλίο αναλύονται οι λόγοι της επιβολής του κομμουνισμού στην Ρωσία των Ρομανώφ, ο ρόλος των Ιουδαίων αλλά και αυτός των ΗΠΑ, όλα αυτά μέχρι την στιγμή που η εξουσία περιήλθε στα χέρια του Στάλιν, ενός ανθρώπου που αν και Γεωργιανός στην καταγωγή, πίστευε στον ρωσικό επεκτατισμό και έκανε τον κομμουνισμό εργαλείο του. Εκφραστής του τροτσκισμού παγκοσμίως είναι ο Μάο Τσε Τουνγκ ο οποίος όταν ανέλαβε την εξουσία στην Κίνα διετύπωσε την πρόταση στον Στάλιν να αποστείλει περί τα 2.000.000 Κινέζους εργάτες στην Σιβηρία ώστε να βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψη της Ρωσίας.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης  

  Ο Ρώσος (Γεωργιανός) ηγέτης διαβλέποντας το πονηρό της πρότασης του Μάο, αρνήθηκε διπλωματικά. Κατάλαβε ότι οι Κινέζοι, κρυψίνους λαός, επιδιώκουν να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση της Ρωσικής ή Σοβιετικής τότε, αυτοκρατορίας. Ίσως αυτό να συμβαίνει σήμερα με τις κινεζικές επενδύσεις στην χώρα μας, για τις οποίες κάποιοι χαίρονται, οι οποίες ενδέχεται να μας δημιουργήσουν προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και με τις ΗΠΑ.

  Ο τροτσκισμός όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα, έχει απλώσει τα δίχτυα του εδώ και αρκετά χρόνια στην χώρα μας. Σύγχρονος εκφραστής του θεωρείται ο Pablo, κατά κόσμον  Μιχάλης Ράπτης, και πολιτικός του επίγονος ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος είχε στην νεότητά του τροτσκιστικό παρελθόν. Άλλωστε συλληφθείς από την ασφάλεια του Μανιαδάκη επί Μεταξά για συμμετοχή σε τροτσκιστική κίνηση φυγαδεύτηκε στις ΗΠΑ με εντολή άνωθεν, ποιων;

  Ένα ακόμα κόμμα που υπακούει στα κελεύσματα της τροτσκιστικής αριστεράς που εκπορεύονται από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι η κοιτίδα, είναι η Νέα Δημοκρατία. Ένα κόμμα που καμία σχέση δεν έχει με το οτιδήποτε δεξιό ή πατριωτικό και απλά πρεσβεύει οτιδήποτε φιλελεύθερο, όχι μόνον οικονομικά, και διαλυτικό για τις πατρίδες και τα έθνη. Ένα κόμμα που συναγωνίζεται με τα αριστερά κόμματα, αν όχι στην κατασυκοφάντηση, στην παραγκώνιση των παραδοσιακών αξιών του λαού μας.

  Ένα βιβλίο στο οποίο ο καθηγητής Δημήτρης Μιχαλόπουλος εξηγεί με σαφήνεια γιατί συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν και από πού, εν τέλει εκπορεύονται.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης  


  Παλαιότερα άρθρα
  Οι ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες του Ιουλίου
  Μάχιμη προσφορά για τον Ιούλιο
  Σήμερα στις 18:00 στο Αxis radio: Αυτός είναι ο κοινοβουλευτισμός
  Σήμερα στις 18:00 στο Αxis radio: "Εθνικός Διχασμός" και Ελευθέριος Βενιζέλος
  «Αντίθετα στο ρεύμα τα κουπιά θέλουν γερά μπράτσα»

  προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 επόμενη