ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Νέα κυκλοφορία: Ο λόγος του Φον Ρίμπεντροπ της 26ης Νοεμβρίου 1941

  Στο βιβλίο περιλαμβάνεται ο μνημειώδης λόγος του την 26η Νοεμβρίου 1941 στο ξενοδοχείο «Κάιζερχοφ» στο Βερολίνο που εξεφώνησε προς τιμήν των ξένων πολιτικών που βρίσκονταν εκεί για την επίσημη τελετή για την ανανέωση του Αντικομμουνιστικού Συμφώνου.
  Στην ομιλία του εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους ήταν επιβεβλημένη η Εκστρατεία προς Ανατολάς, τις ραδιουργίες του Τσόρτσιλ και του Ρούσβελτ και το πώς αυτοί εξωθούσαν τους λαούς τους στον πόλεμο μεταχειριζόμενοι ψεύδη εις βάρος της Γερμανίας.
  Μέσα από τα λεγόμενα του φον Ρίμπεντροπ αποδεικνύεται αυτό που 74 χρόνια μετά την λήξη του Β’ Π’Π’ όλοι πλέον γνωρίζουμε. Το ότι ο Στάλιν, αφού εξουδετέρωσε Λένιν και Τρότσκυ, χρησιμοποίησε τον Μπολσεβικισμό ως όχημα για να καταλάβει τον κόσμο και κυρίως την Ευρώπη.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης
   


  περισσότεραΚαλή Ανάσταση με Πίστη και Γνώση

  Οι εκδόσεις Λόγχη ευχαριστούν όλους εσάς τους αναγνώστες σας και εύχονται Καλή Ανάσταση.

  Πολύ σύντομα, παρά τις δυσχέρειες, ετοιμάζονται νέα βιβλία και εκδόσεις για να σας κρατούν συντροφιά και να εντείνουν τον προβληματισμό σας.


  περισσότερα20 Μαρτίου 1947, δολοφονείται από Συμμορίτες ο Πάνος Κατσαρέας ιδρυτής των Ε.Α.Ο.Κ.

  «Κι αν πέσω μην πιστέψτε πως χανόμαστε. Γενήτε όλοι σας Κατσαραίοι»

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης

  Ο Πάνος Κατσαρέας γεννήθηκε το 1912 στο χωριό Πολιάνα (σήμερα Άγιος Νίκωνας) της Μάνης. Το 1930 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρεοπόλεως και αργότερα εισήχθη στη Σχολή Υπαξιωματικών. Από εκεί αποφοίτησε το 1938 ως Ανθυπολοχαγός αυτοκινήτων.
  Στο έπος του ‘40 έδρασε ως Ανθυπολοχαγός, ενώ κατά την κατοχή ήταν Διοικητής του Τ.Α. Ανωγείων Λακωνίας και αργότερα του Τ.Α. Αρεόπολης.
  Υπήρξε μία από τις ηρωικότερες μορφές της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στην πατρίδα του, την Μάνη, όπου και έδρασε καταλυτικά κατά την περίοδο του συμμοριτοπόλεμου ιδρύοντας την θρυλική Ε.Α.Ο.Κ. (Εθνικές Αντικομουνιστικές Ομάδες Κατσαρέα), δίνοντας μάχες κατά των κομμουνιστών στη περιοχή της Λακωνίας.
  Ήταν αγαπητός και όλοι μιλούν για έναν εθνικιστή, έναν καλό στρατιωτικό, δίκαιο αλλά και μετριοπαθή σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά του.


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες