ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Νέα κυκλοφορία βιβλίου: «Η Μεγάλη Ιδέα στον 21ο Αιώνα», του Γεωργίου Μανωλόπουλου

  Η νέα κυκλοφορία των εκδόσεων Λόγχη, το βιβλίο του Γεωργίου Μανωλόπουλου «Η Μεγάλη Ιδέα στον 21ο Αιώνα» έρχεται να δώσει μία άλλη διάσταση στο πως πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα μας τις επιθέσεις, μέχρι τώρα σε λεκτικό επίπεδο που δέχεται από τις όμορες με αυτήν χώρες, αλλά και στο πως θα ανατρέψουμε την πτωτική μας πορεία σαν έθνος.

  Το καινοτόμο του βιβλίου είναι το ότι ο συγγραφέας του δεν περιορίζεται σε απόψεις του τύπου: «οι ξένοι δεν μας υποστηρίζουν», «πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά» και άλλα τέτοια παρόμοια που ακούγονται συχνά. «Πιάνει» το ζήτημα από την βάση του και αναλύει, φέρνοντας παραδείγματα άλλων χωρών, το πώς μπορούμε να γίνουμε ξανά μία υπολογίσιμη δύναμη. Όχι μόνο στην χερσόνησο του Αίμου, αλλά και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή. Η επιστημονικότητα του πονήματος έγκειται στο ότι οι προτάσεις του συγγραφέα δεν μπορούν να υλοποιηθούν με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Χρειάζονται χρόνο, μέθοδο και, το κυριότερο, συνέχεια και συνέπεια από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις. Μεγάλο βάρος δίνει, ο συγγραφέας, στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και προτείνει λύσεις επ’ αυτού.


  περισσότεραΗ παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Καραμαδούκη «Ελληνική Πολιτεία - Το Καποδιστριακό Πολίτευμα»

  Την Παρασκευή 28 Ιουνίου διεξήχθη στα γραφεία της Λόγχης η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γεωργίου Καραμαδούκη με τίτλο "Ελληνική Πολιτεία - Το Καποδιστριακό Πολίτευμα". Παρά το γεγονός ότι το βιβλίο παρουσιάστηκε εντός του καλοκαιριού και σε περίοδο εκλογών η προσέλευση υπήρξε ικανοποιητική.

  Ο συγγραφέας ανέλυσε τους πολιτειακούς θεσμούς του Καποδιστριακού Πολιτεύματος βάσει των οποίων ο εθνικός κυβερνήτης δημιούργησε κράτος εκ του μηδενός. Ανέφερε πως οι σημερινοί πολιτικοί και το πνευματικό κατεστημένο σκοπίμως δεν ασχολούνται με την ανάδειξη του καποδιστριακού καθεστώτος διότι αν οι λαοί μάθουν πως υπάρχουν και άλλα πολιτεύματα πέραν της δημοκρατίας που ωφέλησαν θα αμφισβητήσουν τον κοινοβουλευτισμό.

   


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία από την Λόγχη: Ιησούς Ναζωραίος, η εξιστόρηση της ζωής Του

  Μέσα σε μια ευσύνοπτη όσο και έγκυρη μελέτη, αποδίδεται με γλαφυρό μυθιστορικό ύφος ολόκληρη η ζωή Του Ιησού επάνω στην γη, σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες πηγές.

  Από την Γέννηση μέχρι το Πάθος και την Ανάσταση, ο αναγνώστης ακολουθεί βήμα βήμα την μαρτυρική και σωτήρια πορεία Του Χριστού, τις πράξεις του και το κήρυγμά του. Όσα γράφονται στηρίζονται σε στοιχεία πραγματικά και όχι δογματικά. Σκοπός του συγγραφέα είναι να πληροφορήσει αντικειμενικά για την ανθρώπινη προσωπικότητα Του Ιησού αλλά και την θεϊκή του φύση.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλετε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης ή τηλεφωνικά από το 2103611590


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες