βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Πινδάρου 12,   2ος όροφος Αθήνα
τηλ. 210 3611590 - fax:211 780 1821 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Νέα κυκλοφορία: «Σύντροφοι Επλανήθημεν»: το «χαμένο μυθιστόρημα» για την Οκτωβριανή επανάσταση με πρόλογο του Κωστή Παλαμά

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από εδώ

  Ένα βιβλίο χαμένο, ξεχασμένο, παραδομένο στην λήθη της ιστορικής μνήμης, ίσως από αυτούς που δεν θέλουν να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι για την εγκληματική δράση του μπολσεβικισμού όπου γης κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΛΟΓΧΗ. Γραμμένο το 1936 από τον Λοχαγό του Πυροβολικού Ελευθέριο Δ. Μιχόπουλο το «Σύντροφοι Επλανήθημεν» δεν είναι ένα συνηθισμένο αντικομμουνιστικό σύγγραμμα. Δεν χρησιμοποιεί ο συγγραφέας τον ξερό καταγγελτικό λόγο απαριθμώντας εγκλήματα, δολοπλοκίες και προδοσίες των κομμουνιστών. Είναι ένα μυθιστόρημα που μας μεταφέρει νοερά από την Ρωσία του Τσάρου στην Ρωσία των μπολσεβίκων.

  Το κομμουνιστικό δηλητήριο
  Κεντρικός του ήρωας ο Βασίλι Αντώνι Ντοροσέγκο. Το παιδί μίας πενταμελούς, σχετικά εύπορης οικογένειας που ζει σε ένα χωριό, το Αλεξιέφκα, στα σύνορα της Σιβηρίας. Ο Βασίλι έχει την αγάπη της οικογένειάς του και όλα τα εχέγγυα να μορφωθεί και να γίνει ένας σημαίνων άνθρωπος στην ρωσική κοινωνία, αφού ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του Νικολάϊ Μυρόνωφ διατελεί στην Πετρούπολη προσωπικός ιερέας του Τσάρου και της αυτοκρατορικής οικογενείας.


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία: «Το Βασίλειον ως καθήκον» του Φρειδερίκου Σμπιτ

  Πάμπολλα εἶναι μεταπολεμικῶς τὰ περὶ Ἐθνοκοινωνικῆς Γερμανίας ἐκδοθέντα βιβλία. Βιβλία τὰ ὁποῖα βρίθουσιν ἀναλύσεων τῆς δομῆς τοῦ κρατικοῦ οἰκοδομήματος τῶν Ἐθνοκοινωνιστῶν. Εἶναι γεγονὸς πὼς ἡ περίοδος ἐκείνη ἐξακολουθεῖ νὰ συγκεντρώνῃ τὸ ἐνδιαφέρον τῶν  ἐρευνητῶν καὶ ἱστοριοδιφῶν. Ποία εἶναι ὅμως ἡ γνώμη τῶν ἰδίων τῶν Γερμανῶν τῆς ἐποχῆς ἐκείνης; Τὶ ὑπεστήριζαν περὶ Κράτους καὶ Ἰδεολογίας τὼν;
   Ὑπάρχει ἕν πλῆθος συγγραμμάτων ἄγνωστα εἰς τὸ εὐρὺ κοινόν, παραμένον ἀμετάφραστον καὶ ἀδημοσίευτον. Ἕν έξ αὐτῶν εἶναι καὶ τὸ παρὸν πόνημα. Ἔργον τοῦ Φρειδερίκου Σμὶτ*, παλαιοῦ στελέχους τοῦ Ἐθνοκοινωνικοῦ Κόμματος τῶν Γερμανῶν Ἐργατῶν.
  Τὸ «Βασίλειον ὡς καθῆκον» εἶναι ἡ βραχεία ἐξιστόρισις τῶν ἐνδογερμανικῶν κοινονικοπολιτικῶν ζυμώσεων καὶ των συγκρούσεων που ἔλαβαν χώραν ἕως  τὴν ἑδραίωσιν τοῦ Καθεστώτος.
  Ἡ «κληρονομία» τοῦ Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου καὶ ἡ σχέσις ποὺ ὠκοδομήθη μεταξὺ Γερμανίας καὶ νικητῶν κρατῶν.

  παραγγείλτε τώρα το βιβλίο

   


  περισσότερα«Η επέλαση του Ισλάμ στην Ευρώπη» του Χρήστου Μπίσδα

  Τρομοκρατία – Λαθρομετανάστευση – Εποικισμός Υπάρχει λύση;

  παραγγείλτε τώρα το βιβλίο

  Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία πληθώρα εκδόσεων από τους εκδοτικούς οίκους του πατριωτικού χώρου. Έχουν αναλυθεί κρίσιμες ιστορικές περίοδοι της χώρας αλλά και γεγονότα που σημάδεψαν την Ιστορία μας. Παρατηρούμε όμως ότι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, υπάρχει μία υστέρηση στην παραγωγή πολιτικής σκέψης και στην θεωρητική ανάλυση των εθνικιστικών και πατριωτικών ιδεών.Το βιβλίο του Χρήστου Μπίσδα «Η Επέλαση του Ισλάμ στην Ευρώπη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη», είναι το πρώτο από μία σειρά η οποία τιτλοφορείται «Σύγχρονη Εθνικιστική Σκέψη». Σε αυτό θα βρείτε συγκεντρωμένα τα άρθρα του Χρήστου Μπίσδα, τα οποία κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί στον «Ελεύθερο Κόσμο». Ενός νέου συγγραφέα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της επανέκδοσης της εφημερίδας μας στάθηκε δίπλα μας και μας προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του.


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες