ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Νέα κυκλοφορία από την Λόγχη: «Παράλογο Σύμπαν» του Κώστα Ριζιώτη

  Μία μεταφυσική περιπλάνηση στα χαοτικά σύνορα που διακρίνουν τα θεμέλια της Ύπαρξης, από την απαρχή της Ζωής μέχρι την άβυσσο του Θανάτου. Αντλώντας την ζωτική δύναμη της Νιτσεϊκής Φιλοσοφίας και την δημιουργική ενέργεια της Κολασμένης Ποίησης, διατρανώνεται μία αρχέγονη Βούληση που κάμπτει παράδοξα τους λεπτεπίλεπτους αρμούς της Λογικής. Η ανάταση διεγείρει την λησμονημένη πανάρχαια Παράδοση της Γηραιάς Ηπείρου, που θάλλει ανθηρή στα βάθη του ανθρώπινου ασυνειδήτου. Η Ζωή και ο Κόσμος βιώνονται με καινούργια ένταση, με την συγκίνηση όσων πέρασαν από το Σκότος της Μεγάλης Νύχτας για να αντικρίσουν το Φως της Αυγής. Αποτύπωση ενός μυθικού Πεπρωμένου που ξεκινά στο Παρόν, ατενίζει το Παρελθόν και νοσταλγεί το Μέλλον. 

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία από την Λόγχη: «Σπύρος Σταθόπουλος, o διανοητής της Νέας Δεξιάς στην Ελλάδα»

  Χαρακτηριζόμαστε, λοιπόν, απερίφραστα Εθνικισταί και στρατοπεδεύουμε στους αντίποδες κάθε αριστερισμού. Γι’ αυτό κι’ ο χαρακτηρισμός μας σαν:
  Δεξιά. Για να τονίσουμε την πλήρη αντίθεσι μας μ’ οποιαδήποτε «αριστερά»,
  μ’ οποιουσδήποτε προδότες, με κάθε λογής καιροσκόπους και λιποτάκτες,
  δειλούς και μασκαράδες… Δεν τρέφουμε, λοιπόν, αυταπάτες. Περιμένουμε με ανεξάντλητη ηρεμία και στωικότητα κάθε πλήγμα. Είμαστε ψυχολογικά θωρακισμένοι για την λάσπη που λυσσαλέα θα μας ριχτή… Τους προλαβαίνουμε και τους περιφρονούμε, όσο κι’ αν ξέρουμε πόσο αδίστακτοι είναι. Αναθέματα και κατάρες, αποκαλύψεις και… συντριπτικές μαρτυρίες: Ότι είμαστε χουντομοναρχικοί, φaσίστες, νεοταξικοί, ότι, ότι, ότι… Ας μην κουράζονται λοιπόν.
  Είμαστε. Ναι είμαστε σε πείσμα τους ότι τους αρέσει.»
  Σπύρος Σταθόπουλος

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης

   


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία από την Λόγχη: «το Εμπάργκο» του Γεωργίου Καραμαδούκη

  Ο Εθνικισμός δεν είναι μία στείρα ιδεολογία του μίσους και των διαχωρισμών όπως θέλουν να μας τον παρουσιάζουν οι κρατούντες. Οι γνωστότεροι εκπρόσωποί του ήταν αγωνιστές του ξίφους αλλά και της πένας. Αυτοί αποτέλεσαν την αφρόκρεμα του πνευματικού βίου του Ελληνισμού που εξύμνησε με τα ποιήματά της τον ηρωισμό των Ελλήνων και τα επιτεύγματα της ελληνική φυλή. Η θεματολογία της ποιητικής αυτής συλλογής σχετίζεται κυρίως με την φίμωση των εθνικών ιδεών και την επαναφορά των εθνικών ιδανικών. Επίσης ασκείται πολιτική και κοινωνική κριτική τόσο προς τον λαό όσο και προς τους κρατούντες και καταγγέλλεται η αριστερή διανόηση.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης
   


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες