βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Πινδάρου 12,   2ος όροφος Αθήνα
τηλ. 210 3611590 - fax:211 780 1821 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Με επιτυχία έγινε η πρώτη προβολή του ντοκυμανταίρ για τον Μεταξά και το Έπος του ΄40

  Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωσή μας, για την προβολή του ντοκυμανταίρ για τον Ιωάννη Μεταξά και το έπος του 1940.
  Οι φίλοι που βρέθηκαν στον χώρο του βιβλιοπωλείου της Λόγχης, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα τότε γεγονότα, αλλά και ιστορικά γεγονότα τα οποία αποκρύπτονται, ασφαλώς όχι τυχαία.
  Αν και το εγχείρημά μας από κάποιους μπορεί να χαρακτηρισθεί ερασιτεχνικό, τα σχόλια των παρευρικοσμένων για την επικέντρωσή μας στην ουσία των γεγονότων, μας αφήνει μια αίσθηση ευχαρίστησης.
  Μετά το τέλος του ντοκυμανταίρ ακολούθησε συζήτηση για όλα όσα προβλήθηκαν αλλά και για το εθνικιστικό κίνημα γενικότερα.
  Οι προτροπές για νέα τέτοια εγχειρήματα, δεν μπορούν από μέρους μας να εισακουσθούν και να δεσμευτούμε για την πραγματοποίησή τους.
  Θέλουμε για ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν για την δημιουργία του ντοκυματαίρ, είτε μιλώντας, είτε παραχωρώντας μας υλικό από το προσωπικό τους αρχείο.

  Όποιος εναδιεφέρεται να προμηθευτεί το DVD μπορεί να το παραγγείλει τηλεφωνικά στο 2103611590 ή να περάσει από το βιβλιοπωλείο της Λόγχης, Πινδάρου 12, 2ος όροφος στην Αθήνα.


  περισσότεραΠαρασκευή 27 Οκτωβρίου προβολή στην Λόγχη: «το Έπος του ’40 και ο Ιωάννης Μεταξάς σε ένα ντοκυμανταίρ»

  Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 (αντί της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, λόγω απαίτησης μεγάλου μέρους αυτών που θα ήθελαν να παρευρεθούν)  στο βιβλιοπωλείο «Λόγχη» Πινδάρου 12 2ος όροφος θα προβληθεί ένα DVD ντοκιμαντέρ με θέμα τον Ιωάννη Μεταξά, την Ε.Ο.Ν. και το έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

  Σε αυτό περιέχονται άγνωστες πτυχές από το διπλωματικό παρασκήνιο της εποχής, σπάνιες σκηνές από ταινίες, αφηγήσεις από τις ηρωικές νίκες του στρατού μας, ανάδειξη της προσφοράς της Ε.Ο.Ν., αναλύονται προϊόντα μυθοπλασίας και σκιαγραφείται η ηγετική προσωπικότητα του Ιωάννου Μεταξά.


  περισσότεραΓνωρίστε την Αλήθεια μέσα από τα βιβλία, με κάθε αγορά σας δώρο CD με τα εμβατήρια του Ζέρβα

  Οι εκδόσεις «Λόγχη» προτείνουν βιβλία μέσα από μία ενημερωμένη αντικομμουνιστική βιβλιογραφία ώστε οι αναγνώστες να βρουν τις πραγματικές απαντήσεις για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, σήμερα που η περί του αντιθέτου προπαγάνδα οργιάζει σε όλα τα ΜΜΕ. Επίσης με κάθε παραγγελία σας θα λάβετε δωρεάν και ένα cd με τα τραγούδια του ΕΔΕΣ, της οργάνωσης του Ναπολέοντος Ζέρβα.

  Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα βιβλία και κάντε την παραγγελία σας ή στο e shop της Λόγχης ή τηλεφωνικά στο 2103611590


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες