ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Νέα προσφορά: 5 ιστορικά (και όχι μόνον) μυθιστορήματα ΜΟΝΟ 25 ευρώ!

  Ακόμα μία ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τους φίλους της Λόγχης… 5 ιστορικά και όχι μόνον μυθιστορήματα: «Η Συγκάλυψη» 8 ευρώ, «Πολεμώντας το Καθεστώς» 12 ευρώ, «Τα Ημερολόγια Τέρνερ» 15 ευρώ, «Δια Σιδήρου» 12 ευρώ και «Ο Τρίτος Μάγιστρος των Ιπποτών» 25 ευρώ από 72 ευρώ μόνον 25 ευρώ. Παραγγείλτε την προσφορά των 5 βιβλίων με ενα κλικ απο ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 2103611590
  Υπάρχουν περιορισμένα αντίτυπα.   

   


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία βιβλίου: «Το DNA του ΠΑΣΟΚ» από τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο

  Στο νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη» ο καθηγητής Δημήτρης Μιχαλόπουλος «πιάνει», αλλά και αναλύει το μεγάλο πρόβλημα της Αριστεράς, όχι ακριβώς του κομμουνισμού, στην χώρα μας αλλά και διεθνώς. Το μέγα πρόβλημα δεν είναι οι παρωχημένοι σταλινικοί αλλά ο τροτσκισμός και οι επίγονοί του. Στο βιβλίο αναλύονται οι λόγοι της επιβολής του κομμουνισμού στην Ρωσία των Ρομανώφ, ο ρόλος των Ιουδαίων αλλά και αυτός των ΗΠΑ, όλα αυτά μέχρι την στιγμή που η εξουσία περιήλθε στα χέρια του Στάλιν, ενός ανθρώπου που αν και Γεωργιανός στην καταγωγή, πίστευε στον ρωσικό επεκτατισμό και έκανε τον κομμουνισμό εργαλείο του. Εκφραστής του τροτσκισμού παγκοσμίως είναι ο Μάο Τσε Τουνγκ ο οποίος όταν ανέλαβε την εξουσία στην Κίνα διετύπωσε την πρόταση στον Στάλιν να αποστείλει περί τα 2.000.000 Κινέζους εργάτες στην Σιβηρία ώστε να βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψη της Ρωσίας.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης  


  περισσότεραΚωνσταντίνος Καραθεοδωρή

  από το βιβλίο του Λ. Αλεξάνδρου «Συναξάρι του Γένους»

  Κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο αποστολή του Ελληνισμού είναι ο εξανθρωπισμός της οικουμένης. Σε αυτήν ακριβώς την κοσμογόνο διάσταση του Ελληνισμού ξεχωρίζει ο μέγιστος Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή (Konstantin Caratheodory). Γεννημένος το 1873 στο Βερολίνο, υπήρξε γόνος της μεγάλης βυζαντινής οικογένειας των Καραθεοδωρή, με καταγωγή από την Θράκη (Βύσσα), και από την πλευρά της μητρός του από την Χίο. Οι πρόγονοί του εργάστηκαν σε υψηλότατες θέσεις διπλωματών στην οθωμανική αυτοκρατορία, πάντοτε με άξονα δράσεως τους την προστασία και προαγωγή του Ελληνισμού. Ο Καραθεοδωρή θεωρείται παγκοσμίως ένας τιτάνας της μαθηματικής επιστήμης, ο οποίος, όπως πλέον αποδέχεται το σύνολο του επιστημονικού κόσμου, υπήρξε ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητος την οποία αντέγραψε από αυτόν ο μαθητής του Albert Einstein.


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες
  ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 5 ΙΣΤΟΡΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ!...
  5 ιστορικά και όχι μόνον μυθιστορήματα μόνον 25 ευρώ...