βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Πινδάρου 12,   2ος όροφος Αθήνα
τηλ. 210 3611590 - fax:211 780 1821 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Καλό καλοκαίρι με ένα βιβλίο από την Λόγχη

  Οι εκδόσεις «Λόγχη» σας εύχονται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με ένα βιβλίο.

  Θα χαρούμε να σας δούμε την Τρίτη 22 Αυγούστου που θα επαναλειτουργήσουμε και να προμηθευτείτε τα νέα μας βιβλία αλλά και την προσφορά του καλοκαιριού.

  Για τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2103611590 και με την ηλεκτρονική σελίδα του βιβλιοπωλείου «Λόγχη».


  περισσότεραΗ καλοκαιρινή προσφορά της Λόγχης: με κάθε παραγγελία βιβλίου ΔΩΡO ένα t shirt

  KANTE ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ E SHOP MAΣ!

  To βιβλιοπωλείο «Λόγχη» στο πλαίσιο των καλοκαιρινών  προσφορών με κάθε αγορά βιβλίου δίνει ΔΩΡΕΑΝ και ένα t- shirt της επιλογής σας από τα 4 σχέδια της φωτογραφίας. Η προσφορά ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2103611590, μέσω διαδικτύου ή για παραλαβή από το κατάστημα.


  περισσότεραΗ Κατάκτηση του Βερολίνου: μία σπάνια μαρτυρία από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, τον Γιοζεφ Γκαίμπελς

   δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο εδώ

  Το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας δεν κατέκτησε την εξουσία από την μία ημέρα στην άλλη, χρειάστηκαν πολλά χρόνια αγώνων. Αγώνων σκληρών και πολλές φορές αιματηρών. Σημαντικό ρόλο, όπως σε όλα τα επαναστατικά κινήματα, παίζει η κατάκτηση της πρωτεύουσας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κόμμα στο Βερολίνο είχε καταρρεύσει και έπρεπε να αναδιοργανωθεί και ο καταλληλότερος για να αναλάβει ένα τέτοιο εγχείρημα ήταν ο Γιόζεφ Γκαίμπελς. Στάλθηκε λοιπόν το 1926 με σκοπό την αναδιοργάνωση του κόμματος και πήγε μόνος του. Μετά από μία σειρά αγώνων και αφού συσπείρωσε τις διάσπαρτες δυνάμεις του κόμματος έδωσε νέα πνοή στο κόμμα στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Μία αποστολή που χρειάζονταν κάποιον που να διαθέτει πείσμα πίστη και πάθος γιατί το Βερολίνο είναι μία πολύ δύσκολη περιοχή. Οι Βερολινέζοι δεν αποτελούν μία άμορφη μάζα λαού και μπορείς να την επεξεργαστής εύκολα. Οι Βερολινέζοι προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες της επαρχίες της Γερμανίας και ο καθένας θέλει διαφορετικό χειρισμό. Ακόμη στις δυσκολίες πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το 1925 το κόμμα ληταν σε κατάσταση διάσπασης.


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες