ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Καλές διακοπές από το βιβλιοπωλείο της Λόγχης

  Το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Λόγχη» θα παραμείνει κλειστό για θερινές διακοπές από τις 14 έως τις 29 Αυγούστου, κοντά σας και πάλι την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

  Η προσφορά της έκπτωσης 40% ισχύει και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά. Όπως επίσης κανονικά λειτουργεί και το τηλέφωνο 2103611590 όπου μπορείτε να επικοινωνείτε για οτιδήποτε χρειάζεστε.


  περισσότερα40% έκπτωση σε όλα τα βιβλία για τον Αύγουστο από το βιβλιοπωλείο μας!!

  Επωφεληθείτε της προσφοράς μέχρι και 31 Αυγούστου και αποκτήστε τα βιβλία των εκδόσεων Λόγχη, Ελεύθερος Κόσμος, Patria και Ανάκτηση με έκπτωση 40%, για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ

  Για τις παραγγελίες σας καλέστε στο 2103611590 ή πατήστε εδώ

   


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία από την Λόγχη: «Παράλογο Σύμπαν» του Κώστα Ριζιώτη

  Μία μεταφυσική περιπλάνηση στα χαοτικά σύνορα που διακρίνουν τα θεμέλια της Ύπαρξης, από την απαρχή της Ζωής μέχρι την άβυσσο του Θανάτου. Αντλώντας την ζωτική δύναμη της Νιτσεϊκής Φιλοσοφίας και την δημιουργική ενέργεια της Κολασμένης Ποίησης, διατρανώνεται μία αρχέγονη Βούληση που κάμπτει παράδοξα τους λεπτεπίλεπτους αρμούς της Λογικής. Η ανάταση διεγείρει την λησμονημένη πανάρχαια Παράδοση της Γηραιάς Ηπείρου, που θάλλει ανθηρή στα βάθη του ανθρώπινου ασυνειδήτου. Η Ζωή και ο Κόσμος βιώνονται με καινούργια ένταση, με την συγκίνηση όσων πέρασαν από το Σκότος της Μεγάλης Νύχτας για να αντικρίσουν το Φως του Λυκαυγούς. Αποτύπωση ενός μυθικού Πεπρωμένου που ξεκινά στο Παρόν, ατενίζει το Παρελθόν και νοσταλγεί το Μέλλον. 

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες