Προσφορά για την 28η Οκτωβρίου, 6 βιβλία 35 ευρώ

Οι εκδόσεις «Λόγχη» με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από το έπος του 1940 στα βουνά της Βορείου Ηπείρου προσφέρουν στο αναγνωστικό τους κοινό μία σειρά πολύτιμων βιβλίων ώστε διαβάζοντάς τα να κατανοήσουν ακόμη περισσότερο το μεγαλείο του Στρατού μας.

1) «Το ολίσθημα του Τσόρτσιλ» αρχική τιμή 28 ευρώ, σελίδες 494
Εδώ περιγράφεται η προσπάθεια των Βρετανών να θέσουν υπό τον έλεγχό τους ολόκληρο το νοτιοανατολικό Αιγαίο μετά την συνθηκολόγηση της Ιταλίας. Μπορείτε να διαβάσετε για άγνωστες ηρωικές στιγμές του Ελληνικού Στρατού αλλά και των κατοίκων των Δωδεκανήσων που συνεπικουρούσαν τους Βρετανούς και δέχθηκαν το βάρος της γερμανικής επίθεσης. Περιγράφεται επίσης το μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά κατόρθωμα του αντιτορπιλικού «Αδριάς».

2) «Ο πόλεμος στον Κόσμο» αρχική τιμή 12 ευρώ σελίδες 242
Ο καθηγητής Δημήτρης Μιχαλόπουλος περιγράφει, όχι μόνον τα γεγονότα του 1940, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν καθώς και τις συνέπειες τις οποίες είχαν.

3) «Η Μεσόγειος κατά τον Β’ Παγκόσμιον Πόλεμον (1939-1945) αρχική τιμή 10 ευρώ σελίδες 138
Περιγράφεται, αναλυτικά, η συνδρομή της χώρας μας στην αποτροπή της κατάληψης ολοκλήρου της Μεσογείου από τον Γερμανικό Στρατό. Δυστυχώς όμως η χώρα μας δεν καρπώθηκε τα οφέλη της προσφοράς της αυτής γιατί οι ξενοκίνητοι Κομμουνιστές είχαν άλλα σχέδια.

4) «Επιστροφή από το Δεκαετή Πόλεμο» αρχική τιμή 15 ευρώ, σελίδες 388
Πρόκειται για την βιοφγραφία-ημερολόγιο του Ευρυσθένη Τζιάλλα, του πολεμιστή της πρώτης νίκης του έπους του 1940. Δίνεται μία γλαφυρή περιγραφή, όχι μόνον των ηρωικών κατορθωμάτων, αλλά και για το κλίμα ευφορίας που επικρατούσε στις τάξεις των Ελλήνων μαχητών.

5) Η απαγωγή του Στρατηγού Κράιπε αρχική τιμή 20 ευρώ, σελίδες 366
Η περιγραφή μίας παράτολμης, αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένης ενέργειας των ηρωικών Κρητικών που στελέχωναν την αντίσταση στις γερμανικές δυνάμεις κατοχής του νησιού,  που σε συνεργασία με Βρετανούς, απήγαγαν τον Γερμανό Διοικητή του νησιού Χάινριχ Κράιπε. Στην επιχείρηση συμμετείχε με οργανωτικό ρόλο και ο τότε Ταγματάρχης Πάτρικ  Λη Φέρμορ, ο οποίος μετέπειτα συνέγραψε λαογραγικά βιβλία για την Μάνη, την Ρούμελη και άλλες περιοχές της χώρας μας. Έζησε τα υπόλοιπα του χρόνια στην Καρδαμύλη της Μεσσηνίας και δώρισε το σπίτι του μετά θάνατον το οποίο χρησιμοποιείται ως μουσείο.

6) «28η Οκτωβρίου τα Ντοκουμέντα» αρχική τιμή 5 ευρώ, σελίδες 96
Μέσα από επίσημα κείμενα, μηνύματα και διαγγέλματα ζωντανεύουν εκείνες οι μεγάλες στιγμές που όπως αποδεικνύεται δεν γράφτηκαν τυχαία. Γράφτηκαν επειδή το «ΟΧΙ» του Ηγέτη το έκανε πράξη ένας Λαός που πολέμησε παθιασμένα για την Ελευθερία του.

Τα 6 αυτά βιβλία συνολικής αξίας 90 ευρώ και 1718 σελίδων προσφέρονται στην τιμή των 35 ευρώ στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής.   

Προσφορά για την 28η Οκτωβρίου, 6 βιβλία 35 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω